Torka

Både på marken och bloggfronten är det torrt just nu.

Värmen gör att det är svårt med hundaktiviteter. På kvällen svalnar det av litegrann, så det blir ju att ränna ute en sväng då. Hade önskat att man kunde vara ute mer och längre stunder utan att tungan hänger som en halsduk på Ville. Men det sunda förnuftet får råda. Han fläkte dessutom upp lite av trampdynorna fram i tisdags och har nu fått springa på gräs ett par dagar för att det ska få läka.

Veckan har bjudit på tre flaxande ripkallar, hade önskat mer då vi befann oss på fina marker, men detta var det enda vi såg. Bättre än ingenting, och visst fanns det jaktinstinkt i hunden. Han har mognat en hel del sedan förra året, och förhoppningen är - mer jakt och mindre svammel. Inte länge kvar nu innan det är dags! Dagens besök på närliggande jaktaffär gjorde inte längtan mindre... :rolleyes: ;)

Imorgon - före tuppen - bär det iväg på en tripp på sextio mil tur och retur, med intensivt skytte på schemat. Ska bli roligt och jag kommer förhoppningsvis hem med bättre teknik, ska ju försöka ha ihjäl lite vilt i höst och då är det under förutsättning att jag prickar. :D



Längtan

Kommentarer
Postat av: Niklas

Lycka till me skyttet.....

Ska oxå iväg o träna lite inför hösten....hade tänkt ta upp o jaga lite:-)

ha d gott

2009-08-07 @ 18:36:11
Postat av: ☆ Ida Tallhed - norrbottens stolthet ;)

tack för kommentaren kul du gillade sminket. taaaack

2009-08-15 @ 00:07:53
URL: http://idatallhed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0