Gryning

Halv fem imorse steg vi upp och gick ut, till och med Ville undrade om jag var riktigt klok. Gatorna är oftast ganska öde vid den tiden, fast idag mötte vi faktiskt en man därute. På väg hem från festen av gångstilen att döma. :rolleyes: :D

Har hunnit med enmassa nyttigt under morgontimmarna, såsom tvätt och städ, och nu väntas det bara på att grannarna vaknar så det går att stampa igång dammsugaren.
Dagen är inte annars så planerad, utom ett besök på Kyrkmarknaden och så matbjudning i krokarna med familj & släkt med anledning av ett studentfirande.

Det är inte precis något hundväder med tanke på värmen, men Ville ska i alla fall få social träning i form av att hänga med hela dagen. Är egentligen emot att släpa med hunden på marknader och liknande, vill ofta hurvla upp ägarna som drar omkring på sinan husdjur i trängseln - särskilt när det är varmt och höga ljudnivåer... Men i det här fallet handlar det enbart om träning, för det behövs inför utställningar och liknande. Får ta med ordentligt med vatten och sedan behöver vi inte ge oss in i värsta gröten heller. ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Då syns vi nog där =)

2009-06-27 @ 09:48:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0