Vargavinter

Vi lever och mår bra. Har inte frusit ihjäl så något eftersök behövs inte. ;)

Jag och Ville har kommit igång med årets projekt: Fysträningen! Har prommat runt en mil om dagen fram tills världen drabbades av tidernas köldknäpp och sänkte kvicksilvret till runt trettio minusgrader. Med rejäla kläder går det att vara ute, men att dra in kalluften i lungorna är varken bra för oss eller djuren, så några större utfärder blir det inte. Vilket känns trist när man väl startat och utvecklat ett driv för det som aldrig förr skådats. :(

Raska koppelpromenader med hög puls och skidåkning är livet på en pinne hädanefter. Så räkna med två topptrimmade jägare till hösten. Första etappen blir förstås Beach 2010. :cool:

Tyvärr ska morgondagen bjuda på bister kyla innan det vänder. Får ägna ledigheten åt hushållspyssel och apportsök i tv-rummet helt enkelt. Bara fantasin sätter gränser för vad en vorsteh kan stimuleras med. ;)

Planerar förresten en resa söderut i maj med jakttjejerna. Trippen avser bilande, stugboende och ett par dagars jaktmässa på ett slott. Alla kvinnors dröm. :D ;)

Natti från oss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja det skulle man inte tacka nej till....en dag eller flera på ett slott. Ja det är bara att drömma vidare:) Skönt att vi börjar få mildrare väder:)

2010-01-09 @ 18:48:56
URL: http://pointerliv.blogspot.om
Postat av: abp

Aha, ni ska söka lyckan efter prinsen på slottet!!! Lycka till ;)

2010-01-10 @ 01:22:06
URL: http://www.norrguld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0