Träningschema

Jag och Skägglös har just varit på en skön morgonpromenad runt Fortlax, det är kallt idag och att det inte är någon snö gör inte saken bättre. Det lilla som kommit har sjunkit ihop och det är nu bara aningens vitt på vägkanterna. Vägarna är rena skridskobanorna och man får se vart man ställer fötterna. Har lyckats ramla tre gånger på samma knä nu under kort tid, hur man nu lyckas med det. :-) Börjar bli härligt blålila och aningens svullet. *ajaj*


Annars då... mötte I ute, och det blev som vanligt hundprat ett tag. Fick ett bra tips: att göra upp korta mål för träningen, dvs tex för en vecka. Och så tränar man bara en grej då. Sedan veckan därpå kör man någonting annat. Först efter att saker och ting sitter som det ska väver man ihop dem. Det var ett bra tips, och för mig som har lätt att sväva omkring och göra "lite av mycket" kan det vara bra med ett sorts schema. Jaktsäsongen är i princip över nu (fastän vi fortsätter vara ut ett tag till) och nu väntar en kyla och mörker då lydnaden är det vi satsar på främst.


Så nu ska det hända saker på Lydnadsfronten.

Tänker skriva några kommentarer här i bloggen hur det går.

Och eftersom det passande nog är måndag idag börjar vi nu.

Efter en stunds funderande på vart krutet ska läggas på i veckan, har jag kommit fram till att det enda rätta är: Kontakt. (grunden till allt)


Nu ska det bli ordning och reda på Lydnadsfronten. Skägglös vet inte vad han har att vänta och tur är väl det. :-)


Tjohej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0