... och några bilder från dagen

Nu är skoterspåren hårda och fina att gå efter. Nackdelen just nu är att man drunknar i snön vid ett kliv utanför, så hundarna springer mestadels efter spåret. Ville rör sig som ett jojo framför mig, med undantag för några små avstickare i djupsnön, så det blir inte så mycket styrketräning för hundkroppen direkt. Inga stora pinnar (läs: stockar) hittar han att släpa heller, så efter en stund blir han uttråkad och tycker att vi två ska leka våldsamt istället. :D

Återkommer ikväll med en rapport från gruppträningen. Hade inte tänkt göra så mycket avancerat utan mest se var vi ligger koncentrationsmässigt, och fokusera på kontakt och passivitet med störning.

Bjuder på några suddiga bilder från dagens skogstur. De är oskarpa och hemska men motivet är ju vackert som tur är. ;)

 
Kommentarer
Postat av: Åsa

Fina bilder! Synd att du kunde inte komma på en kopp kaffe, men du får komma en annan gång. Kram och hoppas träningen gick bra!

2010-02-18 @ 21:28:12
Postat av: Vickan

SV: Tack. Hade bokat in ett pussa-valpmagar-möte, nästa gång kommer jag! Kram

2010-02-18 @ 21:54:12
Postat av: Maria

Härliga bilder! Blöder han ur tassarna på sista bilden?

2010-02-19 @ 18:42:51
URL: http://tokhund.wordpress.com
Postat av: Vickan

SV: Maria, han blöder ofta litegrann om det är skarp snö, det blir många rivstarter och tvärnit då han far fram. :) Ska bli bättre på att smorsla dem för det hjälper. Ang. bilden är det inte blod som syns, utan färgen ljuger litegrann. Han har leverrosa hud mellan tassarna, inte så röd som det ser ut. ;)

2010-02-19 @ 21:54:48
Postat av: Maria

Aha! Pixie brukar blöda ibland ur tassarna också. Mest ifall hon får snö mellan tassarna som blir till is och som sen då smälter o blir vassa, så rent tekniskt så skär hon sig på en snöboll ;)Kekke brukade ibland blöda från bollarna när han rejsat lite väl vilt i snön ;)

2010-02-21 @ 18:13:35
URL: http://tokhund.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0